top of page
Buscar
  • Foto del escritorEsperit Viatger

Retrat de Port del Compte

Actualizado: 24 ene 2019




Tu també vius en una ciutat que t’atrapa? Que et lliga a les cadenes indestructibles, aquelles que ens priven d'aquella llibertat tan desitjada?

​Brindeu-vos un dia suburbial. Un dia on tan sols desconnecteu, de fet, potser encara sou a temps de replantejar-vos la poca vida que us queda. Ja sé el lloc perfecte per tu, el que estàs buscant. Port del Comte.



Intenta assentar-te en mig del bosc per escoltar aquell ocell que canta tímidament la dolça melodia de les entranyes de la terra. Intenta escoltar el que el cos et demana, no el que els altres volen que facis. Intenta aturar-te, per reflexionar i després emprendre el dia amb més força, vine a Port del Comte i gaudeix amb les diferents sortides que et plantegem. Hi ha persones que atribueixen la seva falta de felicitat a la falta de poder econòmic i a vegades, se’ns oblida que el millor d’aquesta vida és gratis. Agafa el cotxe i vine per uns preus de somni, a gaudeix dels petits detalls de la vida, que no valen diners.

“Intenta assentar-te en mig del bosc per escoltar aquell ocell que canta tímidament la dolça melodia de les entranyes de la terra. Intenta escoltar el que el cos et demana, no el que els altres volen que facis. Intenta aturar-te, per reflexionar i després emprendre el dia amb més força.”



Com aquella vermellosa posta de sol, com somiar que estàs volant sense límit, com aquella melodia que amb nostàlgia et fa perdre el control. Com seure pensant en l’infinit, perquè aquest món se’t queda curt, com una abraçada en moments difícils on creus que aquest món se’t queda gran, com estar al costat dels teus, que sempre tindran una mà per ajudar-te a aixecar. No atribueixis el teu nivell de felicitat als bens materials, els materials et sobraran quan siguis feliç, vine i fes un viatge espiritual per Port del Comte, i així, potser, et trobaràs a tu mateix.





32 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page